Σχετικά με εμάς


Το Bapacho προέρχεται από τα αρχικά Βakery, Pastry και Chocolate.


Φέρνουμε ζεστό ψωμί στην πόρτα σου, το πρωινό σου, σνακ και τα γλυκά που επιθυμείς.

Προσφέρουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τα αρτοποιεία, τα ζαχαροπλαστεία και τις σοκολατερί. Αγαπάμε τα φρέσκα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της γειτονιάς σου, τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία. Με αυτή την υπηρεσία θέλουμε να συνδέσουμε τα καταστήματα με τους καταναλωτές και κυρίως με εσένα.

Για φαντάσου... Με 3 μόνο κλικ παραγγέλνεις και πληρώνεις online. Μπορείς να παραλάβεις από το αγαπημένο σου κατάστημα, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να περιμένεις στην ουρά. Απλώς παραλαμβάνεις και φεύγεις. Τόσο απλά! Διαφορετικά, μπορείς να παραγγείλεις από την προηγούμενη μέρα και να παραλάβεις στην πόρτα σου το πρωί ένα φρέσκο κρουασάν, μια ζεστή τυρόπιτα ή ό,τι άλλο λαχταράς. Είναι αυτό που λέμε "Πρωινό στο κρεβάτι"!

Έτσι όλοι μπορούμε απλά να απολαμβάνουμε λαχταριστά προϊόντα. Απόλαυσε το γλυκό σου, στηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής σου.

Τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις καλύτερη εμπειρία στο Bapacho. Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.