Ενδιαφέρομαι. Ας ενεργοποιήσουμε το κατάστημά μου.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσα σε 48 ώρες, για να σε βοηθήσουμε να ενεργοποιήσεις το κατάστημά σου ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου.«Σε μια εποχή δύσκολη για την αγορά και το επάγγελμα μας, η Sefco Zeelandia και το Bapacho ήρθαν για να μας λύσουν τα χέρια. Με το Bapacho ο αρτοποιός δημιουργεί εύκολα τη δική του διαδικτυακή βιτρίνα προσφέροντας όλα τα προϊόντα του με ένα κλικ. Εύκολο στη χρήση, τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, με έναν υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή ή κινητό, ο φούρνος μας παίρνει ζωή στο διαδίκτυο. Στον καιρό του κορωνοϊού και της ραγδαίας ανάπτυξης του online shopping, το Βapacho ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε».

Bapacho?Το Bapacho προέρχεται από τα αρχικά Bakery, Pastry, Chocolate. Παραδίδουμε φρέσκο ψωμί στην πόρτα σου, σνακ και το γλυκό που επιθυμείς. Είμαστε μια πλατφόρμα που σε συνδέει με τα τοπικά καταστήματα, από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και να παραλάβεις από το κατάστημα ή μέσω delivery.

Απόλαυσε το κυριακάτικο brunch στο κρεβάτι σου. Αυτό σου προσφέρουμε! Αν σε εξυπηρετεί καλύτερα η παραλαβή από το κατάστημα, προσφέρουμε και αυτή τη δυνατότητα! Έτσι όλοι μπορούμε απλά να απολαμβάνουμε λαχταριστά προϊόντα. Απόλαυσε το γλυκό σου, στηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής σου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους εμπόρους

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις καλύτερη εμπειρία στο Bapacho. Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.