Γιατί να επιλέξεις το Bapacho σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες;

Το Bapacho έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για φούρνους και ζαχαροπλαστεία. Σε αντίθεση με τις άλλες πλατφόρμες, το Bapacho δεν παίρνει προμήθεια από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώνετε μέχρι και 30% ανά παραγγελία.

Δωρεάν;

Ναι, η βασική εκδοχή του Bapacho είναι εντελώς δωρεάν. Με τη δωρεάν εκδοχή μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα επιθυμείτε και να ξεκινήσετε να πουλάτε online. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας και να προσαρμόζετε το online shop ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δεν έχω χρόνο!

Το Bapacho είναι σχεδιασμένο για σένα και είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείς να δημιουργήσεις το online κατάστημά σου σε 5 λεπτά ή να το εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο με βάση τις δικές σου ανάγκες. Είμαστε δίπλα σου για κάθε είδους ερώτηση που μπορεί να έχεις σχετικά με τη διαδικασία. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, ώστε να προσφέρεις και στους πελάτες σου, την ίδια ευκολία της online αγοράς από το κατάστημά σου.

Ενεργοποίησε το δικό σου online κατάστημα σήμερα!

Καλύψτε τη ζήτηση των καταναλωτών για online παραγγελίες.

Το Bapacho σου προσφέρει την ευκολία να πουλάς τα προϊόντα σου online και να επιλέξεις αν θα προσφέρεις παραλαβή από το κατάστημα ή/και delivery. Δωρεάν. Είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η Sefco Zeelandia. Άφησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Κάνε εγγραφή σήμερα!

Τι κερδίζεις εσύ;

  • Πουλάς τα προϊόντα σου online
  • Εντελώς δωρεάν υπηρεσία, χωρίς κρυμμένα κόστη
  • Δυνατότητα να δέχεσαι online πληρωμές
  • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Τι κερδίζει ο καταναλωτής;

  • Online παραγγελία
  • Τα αγαπημένα του προϊόντα πάντα διαθέσιμα
  • Δεν περιμένει στην ουρά
  • Bapacho app για εύκολες αγορές

«Σε μια εποχή δύσκολη για την αγορά και το επάγγελμα μας, η Sefco Zeelandia και το Bapacho ήρθαν για να μας λύσουν τα χέρια. Με το Bapacho ο αρτοποιός δημιουργεί εύκολα τη δική του διαδικτυακή βιτρίνα προσφέροντας όλα τα προϊόντα του με ένα κλικ. Εύκολο στη χρήση, τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, με έναν υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή ή κινητό, ο φούρνος μας παίρνει ζωή στο διαδίκτυο. Στον καιρό του κορωνοϊού και της ραγδαίας ανάπτυξης του online shopping, το Βapacho ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε».

Ενδιαφέρομαι. Ας ενεργοποιήσουμε το κατάστημά μου.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσα σε 48 ώρες, για να σε βοηθήσουμε να ενεργοποιήσεις το κατάστημά σου ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου.Bapacho?Το Bapacho προέρχεται από τα αρχικά Bakery, Pastry, Chocolate. Παραδίδουμε φρέσκο ψωμί στην πόρτα σου, σνακ και το γλυκό που επιθυμείς. Είμαστε μια πλατφόρμα που σε συνδέει με τα τοπικά καταστήματα, από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και να παραλάβεις από το κατάστημα ή μέσω delivery.

Απόλαυσε το κυριακάτικο brunch στο κρεβάτι σου. Αυτό σου προσφέρουμε! Αν σε εξυπηρετεί καλύτερα η παραλαβή από το κατάστημα, προσφέρουμε και αυτή τη δυνατότητα! Έτσι όλοι μπορούμε απλά να απολαμβάνουμε λαχταριστά προϊόντα. Απόλαυσε το γλυκό σου, στηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής σου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους εμπόρους

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις καλύτερη εμπειρία στο Bapacho. Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.